Jdi na obsah Jdi na menu
 


Domácí ravioli

5. 3. 2017

těsto:
200 g semolinové nebo hladké mouky 00
2 vejce
voda
náplň:
150 g mletého hovězího masa
1 cibule
strouhaný parmazán
olivový olej
sušené oregano
sušená rajčata
sůl, pepř

 

Mouku smícháme s rozšlehanými vejci a trochou vody, připravíme nelepivé těsto, zabalíme do folie a necháme hodinu odpočnout v chladu.
Mezitím si připravíme náplň: maso orestujeme na oleji s nasekanou cibulí, přidáme koření, nakrájená sušená rajčata, strouhaný parmazán dle chutí, sůl a pepř.
Těsto vyválíme, naplníme ve formě na ravioli, uzavřeme a vaříme v osolené vodě ještě 2 minuty poté, co vyplavou na hladinu.
Podáváme přelité rajčatovou omáčkou

Zdroj: Tescoma

 

domaci_ravioli.jpg

 

 

 

 

 

domaci_ravioli2.jpg