Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pikantní klobásky

30. 12. 2017

4 cibule
1 lžíce třtinovéhocukru
2 stroužky česneku
4 lžíce kečupu
4 lžíce sójové omáčky
sůl, pepř
klobásky dle naší chutě
2 lžíce másla

Pánev nebo hrnec, který můžeme dát do trouby rozpustíme máslo, přidáme cibuli nakrájenou na kolečka, zasypeme cukrem a opékáme, dokud nezkaramelizují (cca 10 minut) Na posledních pár minut přidáme utřený česnek, vmícháme kečup a sójovku, podle chuti sůl a pepř. Do omáčky přidáme klobásky  nakrájené na kolečka, obalíme směsí a dáme na 10 - 15 minut do trouby na 190 °C. Podáváme s bramborovu kaší.

U dětí tato kombinace vzbudila nečekaný ohlas :-)

Zdroj: Albert magazín

 

pikantni_klobasky.jpg