Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zelí na pivě

2. 11. 2011

 

1 menší hlávka zelí

400 g vepřového masa

2 klobásy

200 g uzeného masa

2 cibule

pepř, sůl

4 lžíce hořčice

1/2 většího kečupu

1 pivo

3 lžíce sójové omáčky

 

Zelí nakrájíme na nudličky a vložíme do pekáče, přidáme nakrájené maso, klobás, uzené a na nudličky nakrájenou cibuli, opepříme, osolíme, zalijeme sójovkou, hořčicí, kečupem a celým pivem. Přikryjeme poklicí a pečeme v troubě při 200 °C hodinu, pak odklopíme a dopečeme ještě půl hodiny. Občas promícháme. Podáváme s pečivem.

 

Zdroj: www.mimibazar.cz

 

zeli_na_pive.jpg