Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kapustový eintopf

6. 1. 2013

 

2 velké cibule

olej

200 g vepřového masa

kousek špeku

4 velké mrkve

2 kedlubny

200 g růžičkové kapusty

sůl, pepř

hladká mouka

zakysaná smetana

 

Na oleji osmažíme nakrájenou cibuli a špek, pak vložíme nakrájené maso a opečeme. Následně přihodíme do hrnce nakrájenou mrkev, kedlubnu a růžičkovou kapustu. Osolíme a zalijeme 2 hrnky vlažné vody. Směs dusíme pod pokličkou do změknutí. V trošce vody rozmícháme mouku a zahustíme eintopf, nakonec vmícháme zakysanou smetanu a krátce provaříme. Podáváme s pečivem.

 

Zdroj: Pošli recept!

 

kapustovy_eintopf.jpg