Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ražniči do kastrůlku

10. 4. 2016

 

 

4 vepřové plátky

sůl, pepř

1 rajský protlak

2 lžíce hořčice

sójová omáčka dle chuti

2 stroužky česneku

2 cibule

4 plátky anglické slaniny

4 plátky eidamu

 

Maso osolíme, opepříme a naklepeme. V hrníčku připravíme omáčku z protlaku, hořčice, sójovky a prolisovaného česneku. Do vymazaného pekáčku dáme plátky masa, potřeme je omáčkou, dáme kolečka cibule a přikryjeme plátky slaniny. Pečeme 40 minut na 200 °C přikryté. Asi v půlce pečení odkryjeme a 5 minut před koncem pečení poklademe plátky tvrdého sýra. Podáváme s brambory nebo rýží.

 

Zdroj: magazín Albert

 

raznici_do_kastrulku.jpg