Jdi na obsah Jdi na menu
 


Těstoviny s cuketovou omáčkou

9. 10. 2011

 

1 cibule

olej

3 stroužky česneku

1 větší cuketa

5 rajčat

bazalka

100 ml smetany

2 plátky kuřecího masa

těstoviny

parmazán

 

Cibuli nakrájíme nadrobno a spolu s nasekaným česnekem osmahneme na oleji. Přidáme oloupanou, na kostičky nakrájenou cuketu a oloupaná nakrájená rajčata, osolíme a posypeme bazalou. Podusíme doměkka - případně lehce podléváme vodou. Mezitím nakrájíme maso, ochutíme solí, pepřem a případně ještě jiným kořením dle naší chuti a opečeme na trošce oleje. Rozmixujeme zeleninu do hladka a vlijeme smetanu, krátce povaříme a podáváme s vařenými těstovinami , masem, zasypané parmazánem.

 

Zdroj: Eliška Kocourková

 

testoviny_s_cuketovou_omackou.jpg