Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lasagně s cuketou

6. 4. 2016

 

2 cibule

7 žampionů

Olej, sůl, provensálské koření

1 cuketa

150 g tvrdého sýra

1 smetana 12 %

1 lasagně

500 ml rajského protlaku (2x větší protlak + trocha kečupu)

 

Na oleji krátce orestujeme nakrájenou cibuli, cuketu a žampiony, okořeníme, osolíme a vmícháme rajský protlak. Vymazanou zapékací misku poklademe vrstvou uvařených lasagní (v receptu stojí syrových lasagní, ale nějak nemám odvahu je tam dát v surovém stavu a tak je krátce ovárnu ve vařící osolené vodě) , zalijeme omáčkou a střídáme vrstvy. Končíme lasagněmi. Zasypeme sýrem a zalijeme smetanou. Pečeme asi půl hodiny na stření teplotu.

 

Zdroj:  Pošli recept!

 

cuketove_lasagne.jpg