Buchta Orgasmus
Na těsto:
1,5 hrnku polohrubé mouky
1,5 hrnku cukru krupice
2 vejce
1 prášek do pečiva
2 lžičky sody
1 ananasový kompot (menší)
Na krém:
2 pomazánková másla (200 g)
2 kupované vanilkové pudinky v kelímku nebo pudinkový prášek uvařený ve 400 ml mléka
2 lžíce cukru krupice
2 vanilkové cukry
ořechy
čokoláda
Na těsto vyšleháme vejce s cukrem a pomalu zašleháváme ostatní ingredience. Nakonec vlijeme rozmixovaný kompot i se šťávou. Vlijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech a pečeme dozlatova. Na náplň vyšleháme pudink, másla a cukry. Natřeme na vychladlý korpus. Náplň posypeme nasekanými nebo pomletými ořechy. Pokapeme čokoládou. Necháme uležet do druhého dne.
Zdroj: Hana Kopřivová