Jdi na obsah Jdi na menu
 


Fazole s mexickou omáčkou

18. 2. 2016

 

1 konzerva fazolí v rajčatové šťávě

1 konzerva červených fazolí

1 červená  a žlutá paprika

1 velká cibule

1 kus skořice

Čerstvý rozmarýn

200 g žampionů

Pepř, sůl

2 stroužky česneku

1 dl červeného vína

1 dl sladkého kečupu

Olej

100 ml zakysané smetany

 

Papriky a cibuli nakrájíme, žampiony rozpůlíme a orestujeme na oleji. Červené fazole slijeme a spolu s bílými přidáme k zelenině do pánve, ochutíme pepřem a solí, přilijeme víno, kečup a zamícháme, na závěr přidáme česnek, rozmarýn a skořici, přiklopíme a vaříme 20 minut na mírné teplotě. Zdobíme lžící smetany. Podáváme s pečivem.

 

Zdroj:  Pošli recept!