Jdi na obsah Jdi na menu
 


Čínská pánev s ředkvičkami

9. 4. 2012

 

1 1/2 lžičky kukuřičného škrobu

2 lžíce oleje

700 g kuřecích prsíček

1 paprika

1 1/2 svazku ředkviček

1 lžíce strouhaného čerstvého zázvoru

3 lžíce sójové omáčky

1 drůbeží bujon

 

Na oleji osmahneme ze všech stran na kostky nakrájené maso a vyjeme z pánvičky. Vsypeme nakrájené ředkvičky na klínky a papriku na proužky, zalijeme lžící vody a přikryté krátce podusíme, přidáme zázvor, sójovku a rozdrobený bujon. Promícháme vlijeme škrob promíchaný v trošce studené vody a povaříme do zhoustnutí. Podáváme s rýží.

 

Zdroj: Apetit 3/2007

 

cinska_panev_s_redkvickami.jpg